Добре дошли в нашия магазин!
Категории

0

Категории

Начало Статии

Статии

Полезни свойства на конпените семена

Полезни свойства на конпените семена

Конопените семена се получават от канабисните растения и през последните няколко години тези семена се използват все по-често в много продукти. Обикновено се консумират без обвивка, тъй като тя е твърда и кисела. Днес ще разгледаме различни ползи от семена от коноп; ако никога не сте чували за тях, може би ще искате да ги включите в диетата си, след като прочетете това.

Прочети още →

Орхидеите

Орхидеите са едни от най-често отглежданите растения. Ако иматe подходящи условия за отглеждане, не е трудно да се научите как да се грижите за тези растения. Прочетете по-долу, за да получите някои съвети за отглеждане на орхидеи.

 

Прочети още →

Абсорбатори на миризма

Съществуват много анти-ароматизиращи системи, които или замаскират, или премахват миризма. Има и широка гама от продукти, които се различават значително по отношение на цените и характеристиките. Това, което следва е кратък преглед на тези продукти.

Прочети още →

Плесени и вируси по растенията

Плесените могат да причинят сериозни щети на културите, особено при хибридните растения и по време на цъфтежа.

Прочети още →

Как да съхранявате семена?

Тъй като семената са живи организми, те трябва да се съхраняват при определени температурни и влажни условия, в противен случай те постепенно губят потенциала си за кълняемост, което може да причини покълването да отнеме до 6-7 дни. В най-лошите случаи семената дори не покълват, когато трябва да са свършили първите 48-72 часа от началото на кълняването.

Прочети още →
Acti vera - изцяло веган стимулант за растения

Acti vera - изцяло веган стимулант за растения

От няколко години органичните хранителни вещества са предпочитаният вариант за много производители, както за вътрешни, така и за външни култури. Този вид хранителни вещества осигуряват на вашите плодове по-добър вкус, качество и са по-екологично чисти от минералните торове (химически хранителни вещества).

Прочети още →

Алтернария по растенията

Има 299 вида в рода Alternaria, те са повсеместни в околната среда и са естествена част от гъбичната флора, като нормални агенти на разлагане и гниене. Клубните спори са във въздуха и могат да се открият във водата, почвата, на предмети и на закрито.

Резултат с изображение за alternaria

 

Прочети още →
Оборудване на палатка

Оборудване на палатка

В този пост ще ви дадем съвети как правилно да сглобите и инсталирате всички необходими устройства в палатката си за отглеждане, за да отглеждате на закрито.

Прочети още →
Продукти за подобряване на микробния живот на почвата

Продукти за подобряване на микробния живот на почвата

Подхранването на почвата е ключов фактор, който до голяма степен ще определи успеха на реколтата. Естествено, постигането на висок добив от цветя е една от основните цели на всеки градинар и е добър начин да се измери успехът на растежа.

 

 

Прочети още →
Конопът като храна

Конопът като храна

Може ли конопът да се използва като храна?

 

 

 

Прочети още →
Страница 1 от 2
«1 2»